Aces & Faces videopokeri

Pelikortteja ja piirrettyjä kuninkaita Pelikortteja ja piirrettyjä kuninkaita

Ässät ja kuvakortit videopokeria pelataan normaalisti 52 kortin pinkalla. Pelin kulku on seuraavanlainen: Viisi korttia jaetaan pelaajalle ensimmäisessä kädessä. Tämän jälkeen pelaajan on valittava kortit, jotka haluaa vaihtaa saadakseen mahdollisimman vahvan käden. Poistettavien korttien tilalle jaetaan toisessa jaossa uudet kortit ja sen jälkeen pelikone maksaa voiton käden suuruuden mukaan.

Aces & Faces videopokeri on siis tavallinen videopokeri, jonka pelitapa perustuu jätkäpokeriin, eli Jacks or Better muunnelmaan. Kuten nimi antaa jo ymmärtää, pelin rahakkaammat voitot liittyvät kuvakorttien ja ässien yhdistelmiin, joista pelin pienin voitto on jätkäpari tai parempi 1x maksulla. Rahaa tulee heti kun neljä kuvakorttia ja neljä ässää osuvat ruutuun. Tässä pelissä ei ole lainkaan jokereita.

Aces & Face videopokerin strategia

Pienemmät maksut annetaan kahdesta parista, kolmosista, suorista ja väreistä. Maksut kasvavat huomattavasti kooltaan heti kun nelosia alkaa osua korkeimmilla korteilla. Sinun siis kannattaa strategisesti aina yrittää nelosia tai parempia. Hyvänä muistisääntöjä voidaan silti sanoa, että sinun ei kannata koskaan rikkoa voittavaa kättä, muulloin kun silloin, kun kädessäsi on neljä korttia kuningasvärisuorasta.

Jos kädessäsi ei ole ensimmäisellä jaolla voittoa, silloin sinun kannattaa noudattaa alla olevaa listaa, johon on merkattu paremmuusjärjestyksessä kaikki erilaiset yhdistelmät. Sinun tulee valita korttiesi mukaan korkein mahdollinen käsi listalta ja pelattava sen mukaan.

1. Neloset, värisuora tai reeti (kuningasvärisuora)

2. Neljä korttia kuningasvärisuoraan

3. Kolme samaa, suora, väri, täyskäsi

4. Neljä korttia värisuoraan

5. Kaksi paria

6. Jätkäpari tai parempi

7. Kolme korttia kuningasvärisuoraan

8. Neljä korttia väriin

9. Pieni pari

10. Neljä peräkkäistä korttia suoraan

11. Kaksi samaa maata olevaa kuvakorttia

12. Kolme korttia värisuoraan

13. Kaksi kuvakorttia

14. Samaa maata olevat 10-J, 10-Q tai 10-K

15. Yksi jätkä tai parempi

16. Vaihda kaikki kortit

Noudattamalla yllä kuvattua strategiaa, voit tahkota Aces & Faces videopokeria hyvin pitkään – jos tuuria osuu matkaan, neloset kuvakorteilla, ässillä tai kuningasvärisuora osuvat ennen pitkää ja saat tuhdin lisän pelikassaasi. Videopokeria kannattaa pelata aina maksimipanoksella, joten varaa itsellesi tarpeeksi suuri pelikassa pelin voittamiseen. Noudata ylläolevia ohjeita ja voitto on sinun, sillä silloin talon etu on kaikista pienin.

Tämä pelimuoto on erittäin suosittu ja sen pienimmät voitot alkavat kuvakorttien pareista. Voitat siis panoksesi takaisin jätkillä, rouvilla, kuninkailla tai ässillä. Neljän saman kortin yhdistelmät ovat jaettu kolmeen erilaiseen tyyppiin. Neloset, jotka ovat arvoltaan pienempiä kuin jätkä, maksetaan 125 kertaisesti pelaajalle maksimipanoksella. Neljä samaa kuvakorteilla maksetaan maksimista 200 kertaisesti ja neljä samaa ässää tuo pelaajalle mehevän 400 kertaisen pelivoiton. Jotta voit pelata, sinun pitää valita ensin kolikon suuruus (valitse suurin) ja paina sen jälkeen jakopainiketta. Silloin saat mahdollisuuden valita voittavat yhdistelmät yllä kuvaamamme listan mukaisesti ja voit alkaa oikein kunnolla tienaamaan. Aces & Faces videopokeri tarjoilee parasta viihdettä netticasinolla ja tuo hyvää vaihtelua isoilla voitoillaan pitkästyttävään blackjackin pelaamiseen, jossa harvoin voittaa edes 3:2 palkintoa.

Älä koskaan laske kortteja videopokerissa, sillä digitaalinen pakka sekoitetaan joka kerta ennen uutta pelikierrosta. Jahtaa siis nelosia tai värisuoria. Voit myös koittaa ohittaa kohdan 9, mikäli haluat saada enemmän voittoja. Silloin on parempi hylätä pienet parit, jotta saat paremman mahdollisuuden suurempaan voittoon.

Tämän videopokerin variaation avulla voit kasvattaa pelikassaasi ja pelata huomattavasti pidempään kuin kolikkopelejä. Kun rahaa on tarpeeksi, pelaa Geisha Wonders kolikkopeliä: